Dolgčas, kaj je to?

Nas kaj spremljate na radijskih postajah, televiziji in v časopisih? Tudi če zamudite javljanja, ne skrbite – naši fotografi so pridni in skozi objektiv za vas spremljajo vse dejavnosti naših udeležencev.

Če se sprehodite po galeriji, boste videli, da smo se danes veliko igrali in tekli, obiskali so nas gasilci, reševalci, podvodna reševalna služba in civilna zaščita, ustvarjali smo, tekmovali v mnogoboju, navdušeno bobnali, plavali ter se zabavali še na ogromno drugih delavnicah. Zvečer nas je med drugim obiskal Tomo Križnar ter z nami delil svoje izkušnje in spoznanja, pridobljena med časom, ki ga preživi med Nubami. Tisti, ki niso bili za tako resne teme, so šli na nočno veslanje in kopanje, se podali na slepo progo, večer preživeli ob ognju, tekmovali na olimpijskih igrah, preizkušali svoje meje na grozljivi progi ali spoznavali nočne živali.

Kljub temu, da je hrana izpod kuhalnic naših kuharjev odlična, se nekateri niso mogli upreti kuhanju na ognju in  so sami pekli pizze. Komaj čakamo, kaj še pride!

IMG_0365    IMG_8452IMG_8364    IMG_5734

Posted in Novice.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.