Že na polovici … Hudo!

Uf, smo že na polovici! Čas beži, ker se imamo tako fino. Veseli nas, da zavzeto spremljate naše dogodivščine in nam pošiljate lepa, spodbudna sporočila. Poleg naše spletne strani in družabnih omrežij o GootJamu poročajo tudi mediji. Odličen prispevek ste lahko slišali na Prvem programu Radia Slovenija danes dopoldne, jutri pa isti program poslušajte od 9:05 do 10:00, ker bomo o taborjenju govorili v oddaji Hudo! Upamo tudi, da ste si nas ogledali na naslovnici Gorenjskega glasa in nam prisluhnili na Radiu Kranj in Radiu Sora. Slednjemu prisluhnite spet jutri ob 9:50!

Tu in tam nas obišče tudi kak višji obisk. Danes smo prostor razkazali županu Bleda Janezu Fajfarju, poleg tega pa nas je z rutico okrog vratu obiskala tudi Daša Meglič, vodja Urada za družbene dejavnosti Mestne občine Kranj, ki se je malce nostalgično in z iskrico v očeh spominjala svojih aktivnih taborniških let.

Če ste se sprehodili po galeriji današnjega dne, ste lahko opazili, kako smo se igrali nove igre z Jacobom iz Amerike, kako smo urili oko za fotografijo, se kopali na Bledu, odšli na bivakiranje ter usvajali taborniška znanja in spretnosti. Zvečer smo se nasmejali komiku Pižami, plesali pod zvezdami, si ogledali film in se neustrašno podali na grozljivo progo skozi nočni gozd. Pa se nismo preveč bali, saj veste, kako pogumni smo taborniki 😉

IMG_9006

Posted in Novice.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.