Nedelja je dan za srečne ljudi

Sedem je pravljično število in v tem duhu smo danes delali še zadnje risanke in kadre filmov, ki smo si jih nato zvečer premierno ogledali. In bili navduuušeni! Ob prvi priliki vam izdelke ponosno predstavimo, ne skrbite. Tudi večerni program za medvedke in čebelice je bil dnevu primeren. Obiskana nas je pravljičarka ter nas počasi zazibala v zgodbe in pripovedke za lahko noč.

A če se vrnemo malce nazaj, na dnevne delavnice, ki so bile zopet tako raznolike, da se skoraj nismo mogli odločiti, katere bi se udeležili. Tisti s presežkom energije so se podali v pravo vojno z želejastimi kroglicami, pa v boj pri kmečkih igrah, spet drugi na odbojko, mažoretke in orientacijo. Bolj mirne duše so ustvarjale, nabirale užitne rastlinice, postavile naravni bivak in se igrale Kimove igre za ostrenje čutov in čuječnosti. Ker se taborniki običajno znajdemo v vseh situacijah, nam je šla improvizacija pod mentorstvom izkušenih improvizatorjev odlično! Prav tako smo blesteli pri novinarstvu – naše izdelke lahko slišite tudi na Radiu Kranj!

Zvečer smo spekli ogromen škaf pokovke in si privoščili kino večer kar sredi tabora. Kdor se je želel nasmejati in pokazati svoje spretnosti, se je lahko prijavil na Moj vod zmore. Brhka voditeljica nas je popeljala skozi izvirne in zabavne naloge, ki so zahtevale dobršno mero iznajdljivosti in natančnosti. Ja, tabornik je pač veder in iznajdljiv, zato smo ob zaključku večera z zvoki kitare in zvonkih glasov pregnali nevihtne oblake, tako da se zdaj mirno odpravljamo spat.

Jutri zjutraj prisluhnite Radiu Sora, po 11. uri pa Radiu Kranj. Zvečer vam bomo mahali iz televizijskih sprejemnikov v Dnevniku na Sloveniji 1. Če vse zamudite, nas seveda vedno najdete na fotografijah v galeriji. Zdaj pa lahko noč 🙂

Posted in Novice.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.